به گزارش راهبرد صادرات به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان توسعه تجارت، همایش معرفی فرصت ها و ظرفیت های حضور در بازار هندوستان صبح امروز با حضور مهدی ضیغمی، سرپرست سازمان توسعه تجارت ایران، ایرج الهی، سفیر جمهوری اسلامی ایران در هند، رودرا گاوراو شرست، سفیر هندوستان در ایران، محمدصادق قنادزاده، معاون کسب و […]
به گزارش راهبرد صادرات به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان توسعه تجارت، همایش معرفی فرصت ها و ظرفیت های حضور در بازار هندوستان صبح امروز با حضور مهدی ضیغمی، سرپرست سازمان توسعه تجارت ایران، ایرج الهی، سفیر جمهوری اسلامی ایران در هند، رودرا گاوراو شرست، سفیر هندوستان در ایران، محمدصادق قنادزاده، معاون کسب و کارهای بین الملل سازمان توسعه تجارت ایران، هادی طالبیان مقدم مدیرکل شبه قاره هند سازمان توسعه تجارت ایران، حسین بامیری، رایزن بازرگانی جمهوری اسلامی ایران در هندوستان و چندی از مقامات بازرگانی و روسای فدراسیون های اتاق بازرگانی هند و همینطور بیش از ۳۰۰ تاجر ایرانی و هندی به میزبانی سازمان توسعه تجارت برگزار شد.
در ابتدای این همایش مهدی ضیغمی، سرپرست سازمان توسعه تجارت با اشاره به اینکه هندوستان یکی از اولویت های اصلی تجارت برای ایران محسوب می شود گفت: با توجه به حجم عظیم تجارت هند با دنیا، ایران سهم اندکی دارد که باید این سهم افزایش یابد.
وی ادامه داد: برگزاری چنین همایش ها و کارگاه هایی در کنار اعزام و پذیرش هیأت های تجاری می تواند به تقویت روابط تجار ۲ کشور بینجامد و در نهایت به رونق تجارت منجر شود.
ضیغمی با اشاره به موانع موجود بر سر راه توسعه تجارت با هند گفت: استانداردهای سختگیرانه و تعرفه های بالا برای محصولات کشاورزی ایران سبب شده تا این محصولات به کشورهای همسایه که تعرفه صفر با هند دارند قاچاق و سپس به هند صادر شود که این موضوع سبب لطمه به بازرگانان ایرانی شده است.
وی یادآور شد: روز گذشته در کنار سفیر هند از نمایشگاه اگروفود بازدید کردیم و وی در مورد مزه پسته ایرانی گفت «چقدر مزه پسته ایرانی شبیه پسته افغانستانی است» در جواب گفتم نویسنده ای اسپانیایی در مورد زعفران این کشور نوشته است که «اسپانیا بهترین زعفران دنیا را تولید می کند چون از ایران می آید».
سرپرست سازمان توسعه تجارت با اشاره به برنامه این سازمان برای احیای توافقنامه های تجاری زمین مانده و فراموش شده با دیگر کشورها گفت: تجارت آزاد با اوراسیا و تعرفه ترجیحی با اندونزی به نتیجه رسید و موافقتنامه های تجارت ترجیحی با دیگر کشورها در حال پیگیری است و همین جدیت را در موضوع تعرفه ترجیحی با هند داریم.
وی در خصوص موانع مالی و بانکی بر سر راه توسعه تجارت با هند گفت: برای این موضوع راه حل هایی آماده شده و مسیرهای جایگزین مشخص شده اند.
ضیغمی تاکید کرد: سازمان توسعه تجارت بنا دارد تا حضور در نمایشگاه های بین المللی هند را توسعه دهد و از اعزام و پذیرش هیأت های تجاری حمایت ویژه می کند.
در ادامه این همایش رودرا گاوراو شرست، سفیر هندوستان در ایران نیز با اشاره به تاریخ روابط فرهنگی سیاسی و تجاری ایران و هند گفت: امیدواریم برگزاری چنین برنامه هایی به توسعه روابط تجاری ۲ کشور ختم شود.
وی با اشاره به موانع موجود بر سر راه گسترش روابط تجاری هند و ایران گفت: برای عبور از موانع راه حل هایی دیده شده است بخصوص در مباحث مربوط به مالی و بانکی.
سفیر هند در ایران همچنین در پاسخ به یکی از تجار که خواهان ثبات در قوانین و مقرارات تجاری بود گفت: موافق این موضوع هستم چرا که تجار باید بتوانند با توجه به قوانین و مقررات برنامه ریزی بلند مدت داشته باشند.
در ادامه این همایش تجار به صورت کارگاهی و سوال و پاسخ با ظرفیت ها و فرصت های حضور در بازار هندوستان آشنا شدند.
برچسب های :
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط راهبرد صادرات در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.