دبیرکل کمیته ایرانی اتاق بازرگانی بینالمللی گفت: نداشتن آگاهی و تسلط بر برخی قواعد و حقوق جهانی چون تجارت و اقتصاد بین الملل یکی از چالشهای جدی امروز فعالان اقتصادی است. به گزارش راهبرد صادرات، محمد خزاعی سه شنبه شب در دومین رویداد “مسیر آینده، گفتمان تجارت، اقتصاد و صنعت” که با موضوع “مناسبات اقتصادی […]
دبیرکل کمیته ایرانی اتاق بازرگانی بینالمللی گفت: نداشتن آگاهی و تسلط بر برخی قواعد و حقوق جهانی چون تجارت و اقتصاد بین الملل یکی از چالشهای جدی امروز فعالان اقتصادی است.
به گزارش راهبرد صادرات، محمد خزاعی سه شنبه شب در دومین رویداد “مسیر آینده، گفتمان تجارت، اقتصاد و صنعت” که با موضوع “مناسبات اقتصادی بینالمللی” در اتاق بازرگانی یزد برگزار شد، افزود: نداشتن اشراف و تسلط به مسائل بینالمللی در حوزه های مختلف نظیر سرمایهگذاری و تعاملات تجاری به بروز اسیب هایی منجر میشود و همین نقیصه گاه زمینه ورود دلالها و واسطهها را به این بخش فراهم میکند.
وی خاطرنشان کرد: امروز در عرصه تجارت جهانی، مقررات و قوانین بین المللی حاکم است و عمده کشورها به صورت یکپارچه از آن ها تبعیت می کنند و تجار و سرمایهگذارانی در این عرصه موفق هستند که به مقررات بازی در سطح بین المللی آشنا و مسلط باشند.
خزاعی ادامه داد: امروز ۴۵ میلیون شرکت و اشخاص حقیقی صاحب نام عضو اتاق بازرگانی بینالمللی هستند و بیش از سه هزار کارشناس فنی ماهر نیز در حوزه های گمرک، مالیات، سرمایه گذاری، تجارت و حقوق به این مجموعه سرویس میدهند، علاوه بر آن، «ICC» از طریق تشکیل کمیتههای ملی، فعالیت خود را در بیش از ۹۰ کشور جهان گسترش داده است.
وی اضافه کرد: فعالان اقتصادی در هر کشوری به علت فقدان دانش حقوقی در مناسبات بین المللی و بروز نبودن با فضا و محیط سرمایه گذاری و پرداختن به مشکلات داخلی با شکست مواجه می شوند و به اهداف خود دست نمی یابند.
خزاغی افزود: تاجر و فعال اقتصادی موفق است که به الزامات حوزه تجارت چون داشتن دانش کافی ، آشنایی با مقرارت حاکم بر تجارت در سطح بین المللی و دسترسی به امکانات مالی و قواعد حقوقی تجارت واقف باشد و گرنه در حوزه کسب و کار موفق نخواهد بود.
وی خاطرنشان کرد: کمیته ایرانی اتاق بازرگانی بین المللی در جهت رونق و تسهیل تجارت بین المللی و خدمت رسانی به فعالان کسب و کار کشور گام برداشته و با آشنایی با توسعه مقررات و سیاست های بین المللی در کشور موجبات گسترش تعاملات تجاری انها را در سطح جهان فراهم سازد.
رییس اتاق بازرگانی استان یزد هم گفت: استان یزد به عنوان یکی از مراکز اقتصادی و صنعتی کشور شناخته شده است و با تکیه بر تلاش و همت مردمان خود، در طول تاریخ همواره به توسعه و پیشرفت اقتصادی کشور کمک کرده است.
“مجتبی دستمالچیان” افزود: این استان امروز نیز با بهرهگیری از فناوریهای نوین و توسعه صنایع مختلف، جایگاه ویژهای در اقتصاد ملی و بینالمللی دارد اما بدون شک، در دنیای امروز، حرکت به سوی توسعه پایدار و همگام شدن با اقتصاد جهانی، نیازمند ارتباطات بینالمللی قوی و پایدار است. در این مسیر، نقش اتاق بازرگانی بینالمللی (ICC) به عنوان پل ارتباطی میان فعالین اقتصادی در سطح جهانی، بسیار حیاتی است.
وی اضافه کرد: امیدواریم که با همکاری و تعاملات بیشتر با ICC و دیگر نهادهای بینالمللی، بتوانیم زمینههای جدیدی برای توسعه و رونق اقتصادی استان یزد و کشور فراهم کنیم و اتاق بازرگانی یزد همواره تلاش کرده است تا بستری مناسب برای فعالین اقتصادی فراهم آورد و با ایجاد پیوندهای مستحکم با نهادهای بینالمللی، فرصتهای بیشتری برای سرمایهگذاری و توسعه اقتصادی ایجاد کند.
دومین رویداد” مسیر آینده، گفتمان تجارت، اقتصاد و صنعت” با حضور فعالان اقتصادی استان یزد با هدف آشنایی انها با قوانین و مقرارات بین الملل در حوزه کسب و کار برگزار شد.
برچسب های :
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط راهبرد صادرات در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.