مدیرعامل صندوق ضمانت صادرات ایران اعلام کرد عمده مشکل فعالان اقتصادی، تجارت تهاتری با کشور هند است که صندوق میتواند این مکانیزم مالی را تسهیل کند. به گزارش روابطعمومی صندوق ضمانت صادرات ایران، امیر برهانی افزود: صندوق میتواند با بیمه کردن خریدار هندی در قبال صادرات، واردات آن را بهصورت تهاتری مشمول پوشش بیمهای کند. […]
مدیرعامل صندوق ضمانت صادرات ایران اعلام کرد عمده مشکل فعالان اقتصادی، تجارت تهاتری با کشور هند است که صندوق میتواند این مکانیزم مالی را تسهیل کند. به گزارش روابطعمومی صندوق ضمانت صادرات ایران، امیر برهانی افزود: صندوق میتواند با بیمه کردن خریدار هندی در قبال صادرات، واردات آن را بهصورت تهاتری مشمول پوشش بیمهای کند.
او با اشاره به پوشش ریسکهای تجاری و سیاسی از سوی صندوق که شرکتهای بیمهای آن را پوشش نمیدهند، افزود: فعالان اقتصادی ایرانی میتوانند بهصورت حساب باز با تجار هندی تبادلات تجاری داشته باشند و در صورت بروز خسارت، صندوق آن را پرداخت خواهد کرد. برهانی با اشاره به انواع خدمات صندوق به فعالان اقتصادی یادآور شد که در سال گذشته صندوق ۱۵۰میلیون یورو ضمانتنامه در خصوص کشور هند صادر کرده که ۸۵میلیون یورو بیمهنامه کوتاهمدت و ۶۵میلیون یورو ضمانتنامه بوده که عمده صدور بیمهنامه و ضمانتنامه در زمینه محصولات پتروشیمی، شیمیایی و بخشی هم دارویی بوده است. او با بیان اینکه هند در گروه کشورهای کمریسک با رتبه۳ تلقی میشود، تاکید کرد: در دهه ۹۰، ۵/ ۴میلیون یورو خسارت متوجه فعالان اقتصادی شد که صندوق آن را پرداخت کرد و توانست از طرف هندی نیز بازیافت کند. برهانی با اشاره به اینکه صندوق بسته حمایتی برای شرکتهای دانشبنیان تهیه کرده و بنا دارد مالکیت معنوی این شرکتها را پوشش بیمهای دهد تا در صورت هرگونه سوءاستفاده شرکتها، قابلیت پیگیری داشته باشد، گفت: نرخ تسهیلات صادراتی بانکها به صادرکنندگان با پوشش ضمانتنامهای صندوق ضمانت صادرات ایران برای تسهیلات ریالی، ۲درصد و تسهیلات ارزی یکدرصد کاهش مییابد.
برچسب های :
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط راهبرد صادرات در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.