به گزارش راهبرد صادرات، فرحناز قلاسی مدیرکل دفتر مطالعات تطبیقی و مشارکت در تدوین استانداردهای بین المللی گفت: در بحث صادرات مهمترین رکن اصلی در تجارت استانداردها است؛ یعنی استانداردها ابزار اصلی برای ارزیابی انطباق محصولات در مبدا و مقصد هستند. برای صادرات کالا از کشورمان مهم این است که کشورمقصد ما چه استانداردهایی را […]
به گزارش راهبرد صادرات، فرحناز قلاسی مدیرکل دفتر مطالعات تطبیقی و مشارکت در تدوین استانداردهای بین المللی گفت: در بحث صادرات مهمترین رکن اصلی در تجارت استانداردها است؛ یعنی استانداردها ابزار اصلی برای ارزیابی انطباق محصولات در مبدا و مقصد هستند. برای صادرات کالا از کشورمان مهم این است که کشورمقصد ما چه استانداردهایی را مورد استفاده و کاربرد قرار داده است.
قلاسی در ادامه افزود: صادرکنندگان ابتدا باید استانداردهای کشور مقصد را باید شناسایی کنند. در برخی اوقات ملاک کشورهای مقصد استانداردهای خودشان و یا استاندردهای بین المللی و منطقهای مانند اتحادیه اروپا یا استانداردهای کشورهای اسلامی است.
وی گفت: صادر کننده ما باید این استانداردها را شناسایی کند و با اطمینان به اینکه کالای صادر شده مطابق با خواسته مشتری در کشور مقصد است آن را صادر کنند.
در ادامه مدیرکل دفتر مطالعات تطبیقی و مشارکت در تدوین استانداردهای بین المللی بیان کرد: صادر کنندگان بخصوص صادرکنندگان محصولات کشاورزی باید به آلایندهها، باقی مانده سموم و داروهای دامپزشکی توجه کنند ممکن در کشور سم و آفتی استفاده شود که در کشور مبدا ممنوع است یا برعکس.
همچنین قلاسی در پایان با اشاره به نقش دولت به استانداردسازی محصولات صادراتی گفت: وظیفه دولت این است که دلایل برگشت محصولات را مطالعه و شناسایی کند و به دنبال این باشد که بستر را طوری هماهنگ کند که این مشکلات برطرف شود.
برچسب های :
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط راهبرد صادرات در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.