مدیرکل آسیای جنوبی سازمان توسعه تجارت گفت: در شهریورماه اولین نشستهای مشترک برای برقراری تجارت آزاد با پاکستان شروع میشود. البته این شروع مذاکرات است و فرایند نهایی سازی طول میکشد. هادی طالبیان مقدم در مورد آخرین وضعیت برقراری تجارت آزاد با پاکستان اظهار داشت: تجارت ترجیحی با پاکستان از قبل داشتیم و موانعی وجود […]
مدیرکل آسیای جنوبی سازمان توسعه تجارت گفت: در شهریورماه اولین نشستهای مشترک برای برقراری تجارت آزاد با پاکستان شروع میشود. البته این شروع مذاکرات است و فرایند نهایی سازی طول میکشد.
هادی طالبیان مقدم در مورد آخرین وضعیت برقراری تجارت آزاد با پاکستان اظهار داشت: تجارت ترجیحی با پاکستان از قبل داشتیم و موانعی وجود داشت که در حال برطرف شدن است و مشکل خاصی نداریم؛ بنابراین در حال برنامهریزی برای تجارت آزاد با پاکستان هستیم و مذاکرات تا یکی دو ماه آینده شروع و از طریق کمیسیون مشترک بین دو کشور اطلاع رسانی میشود.
مدیرکل آسیای جنوبی سازمان توسعه تجارت ایران افزود: نشستهای زیادی باید بین دو طرف برگزار شود تا به نتیجه مشخصی در مورد ردیف کالاها و… برسیم. در کمیسیون مشترک موضوع را اعلام کردیم و در شهریورماه اولین نشستهای مشترک شروع میشود. البته این شروع مذاکرات است و فرایند نهایی سازی طول میکشد.
وی تصریح کرد: در حال حاضر حجم تجارت با پاکستان به اندازه انتظار نیست اما پس از برقراری تجارت آزاد تعرفه کالاهای مورد توافق بین دو کشور صفر میشود. بیشترین مزیتهای صادراتی کشورمان برای صادرات به این کشور نیز در بخش کشاورزی، فرآوردههای نفتی آهن اسفنجی، الپیجی، ماشین آلات، مصالح ساختمانی و خشکبار از جمله خرما است.
افزایش ۱۵ تا ۲۰ درصدی تجارت با پاکستان تا یک سال آینده
طالبیان مقدم با بیان اینکه میزان تجارت ایران و پاکستان ۲.۳ تا ۲.۴ میلیارد دلار در سال است، گفت: هر چه موانع کمتر باشد حجم تجارت بالاتر میرود بنابراین پیش بینی میشود تجارت میان ایران و پاکستان تا یک سال آینده ۱۵ تا ۲۰ درصد افزایش یابد.
مدیرکل آسیای جنوبی سازمان توسعه تجارت ایران تصریح کرد: افزایش تجارت از طریق راهکارهای مختلفی مانند تجارت ترجیحی و آزاد و تهاتر قابل انجام است و هر کدام کارکردهای خود را دارد.
طالبیان مقدم گفت: پاکستان دستورالعملی واحد برای تجارت با ایران، روسیه و افغانستان صادر کرده است که حال بررسی آن هستیم ما نیز دستورالعمل جدیدی برای توسعه تجارت با این کشور در حال مذاکره هستیم.
برچسب های :
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط راهبرد صادرات در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.